lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tervetuloa Himokselle New Wine -kesätapahtumaan 2012!

Tänä vuonna New Wine -kesätapahtumassa nousee esille tuoreena, haastavana ja vahvana Jumalan valtakunnan radikaali todellisuus. Uskomme valtakunnan voittoon jo nyt, vaikka emme vielä sitä kaikessa loistossaan saata nähdä.

Jumalan valtakunnan hyvyys, kauneus ja parantava voima kohtaavat meitä tullessamme yhdessä Pyhän Hengen läsnäoloon. Jeesuksen lupaus siitä, että hän on Pyhässä Hengessä keskellämme herättää odotuksen, että mitä tahansa uskomatonta voi tapahtua – kaikkea sitä, mitä hänen ympärillään tapahtui Raamatun kertomusten mukaan! Olemme saaneet tätä kokea New Wine tapahtumissa jo vuosien mittaan. Odotamme, että tänä vuonna sitä tapahtuu yhä enenevässä määrin. Hän jatkaa työtään keskellämme!

Jotta tämä kaikki voi tulla todeksi, on hyvä tulla mukaan odottaen Jumalan läsnäolon todellisuutta ja hänen muuttavaa voimaansa. Uskomme, että meillä kaikilla on rooli tapahtumamme onnistumiseksi. Tulemme Hänen läsnäoloonsa ylistämään hänen majesteettiuttaan ja kokemaan hänen armahtavan sydämensä sykettä. Tarkistamme elämämme suuntaa sekä opetusten että Jumalan äänen kuulemisen kautta. Etsimme yhdessä tapoja ilmaista hänen valtakuntansa todellisuutta, viedäksemme sitä eteenpäin seurakuntiimme ja sinne, missä elämme. Koemme hänen parantavan voimansa todellisuutta rukouspalvelussa.

Näissä merkeissä tapaamme jälleen. Iloitsemme Suomen kesästä ja Himoksen suomista olosuhteista. Tapaamme rennoissa lomatunnelmissa.

Lämpimästi tervetuloa New Wine –kesätapahtumaan!

New Wine Finland -johtotiimin puolesta,

Simo Lintinen,

New Wine Finland johtaja