maanantai 11. kesäkuuta 2012

New Wine, uutta viiniä vanhoihin leileihin

Olen ollut kosketuksissa New Wine -liikkeen kanssa siitä asti, kun se rantautui Suomeen. Se on ollut oman palvelutyöni kannalta suuri vaikuttaja, tien näyttäjä, uudistaja ja inspiroija. Kesätapahtumat innostivat minua osallistumaan vaimoni kanssa ensimmäiseen Suomessa järjestettyyn Hensol-retriittiin, joka oli meille molemmille todella rohkaiseva ja kannustava kokemus. Siitä lähtien emme ole vain uskoneet Jumalan puhuvan meille, vaan olemme kuunnelleet Jumalan puhetta hyvinkin erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa, rohkaisten toisia eteenpäin uskon tiellä.

Soul Survivor oli myös melkoinen inspiraattori sekä omalle uskolleni, että työlleni. Sen jälkeen en ole ollut entiselläni, enkä ole halunnut ollakaan. Sillä kaikki nämä kokemukset ovat vahvistaneet uskoani siihen, että Jumalalla on meille paljon enemmän annettavaa kuin edes kykenemme anomaan saati vastaanottamaan. Jumalan valtakunta on dynaaminen ja voimallinen, eikä se ole häviämässä, vaan ilmestymässä voimassaan.

Halutessasi tänä kesänä jotain hengellisesti merkityksellistä ja kantavaa, niin silloin suuntasi on Himos ja New Wine -kesätapahtuma.


Kirjoittaja Jopi Pietiläinen on Turun vapaaseurakunnan johtava pastori.