torstai 4. toukokuuta 2017

Olet kutsuttu - tervetuloa juhliin!

Tiina Kilkki

Tänä keväänä meidän perheessä on lähetetty juhlakutsuja. Vietimme juuri ensimmäisen lapsenlapsemme kastejuhlaa koko seurakuntaperheellä. Mikä ilo olikaan juhlia yhdessä!


Kesän alussa juhlimme yhden poikamme häitä. Hääjuhlia on järjestelty jo pitkään. Juhliin on kutsuttu perhettä, sukulaisia ja ystäviä. Jokainen juhlavieras on kutsuttu rakkaudella. Kutsut lähetettiin hyvissä ajoin. Toiveikkaana ja innokkaina odotamme kaikkien kutsuttujen vastaavan myöntävästi ja ja tulevan kanssamme iloitsemaan ja juhlimaan hääparia, lähettämään heitä yhteiselle taipaleelleen.

Jokaiselle vieraalle varataan oma paikka pöydässä, nimilappuun kirjoitetaan hänen nimensä. Istumajärjestyksen miettiminenkin on iso juttu. Kenen vieressä kunkin olisi kiva istua? Pienimmille hankitaan syöttötuolit. Tarjoiluissa huomoidaan jokaisen erityisruokavalio. Miten tarkkaan jokainen kutsuvieras mietitäänkään!

Kuulostelen omaa innostunutta odotustani. Muistelen sitä raamatunkohtaa, missä Jeesus puhui vertauksen Kuninkaan pojan häistä. Siinähän kutsutaan vieraita Taivaan hääjuhlaan. Voin kuvitella, miltä Jeesuksesta tuntuu, kun hän kutsuu meitä niihin hääjuhliin. Miten rakkaasti hän osoittaa kutsunsa jokaiselle meistä. Miten innokkaasti hän odottaa, että vastaamme hänelle myöntävästi. Miten hän tuntee surua, jollemme otakaan kutsua vastaan. Olet kutsuttu - tervetuloa juhliin!Ps. Olet kutsuttu myös New Wine -kesätapahtumaan juhlimaan ja iloitsemaan, vahvistumaan ja rohkaistumaan. Tiina Kilkki

tiina.kilkki(ät)kohtaamispaikka.net
Tiina on Jyväskylän KohtaamisPaikan työssä yhdessä miehensä Mikan kanssa. Tiina tykkää pitkistä kävelylenkeistä Mikan kanssa, puutarhanhoidosta ja käsillään tekemisestä.