maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tapahtui New Wine -kesätapahtumassa

Muutama viikko sitten kuulin erään nuoren naisen kertovan siitä, mitä hänelle oli tapahtunut New Wine -kesätapahtumassa joitakin vuosia sitten. Se oli niin hyvä juttu, että haluan kertoa sen sinullekin.

Tämä nuori nainen oli mennyt rukouspalveluun ja pyytänyt rukousta sairauteensa. Rukouspalvelijat olivat rukoilleet parantumista. Hetken kuluttua he olivat jatkaneet rukousta kuvaten tunteita. Sanat olivat koskettaneet naisen sisintä ja kyyneleet olivat nousseet silmiin. Rukouspalvelijat olivat kuvanneet naisen kokemaa masennusta tietämättään, sillä siitä hän ei ollut puhunut heille mitään.

Rukoushetkessä itkiessään nainen oli kokenut kuinka masennus oli hävinnyt. Masennus ei ole häntä enää sen jälkeen vaivannut. Jumalan rakkaus yllätti ja paransi! Loppuiltaa oli leimannut itku ja nauru sekä ihmetys Jumalan hyvyydestä.

Tämän kesän tapahtumaa valmistellaan kovalla vauhdilla. Suunnittelut, rukoukset, valmistelut, tiimiläisten etsimiset, rakentamiset, kaikki kesätapahtuman valmistelut tähtäävät siihen, että Jumalan valtakunta tulisi ilmi monin erilaisin tavoin. Joku voisi tulla uskoon, joku parantua, joku saada uutta toivoa, rohkaistua, uudistua, vapautua... Saisimme jatkossakin kuulla uusia todistuksia Jumalan hyvyydestä.

Pyydetään yhdessä, että tänä kesänä Himoksella Pyhän Hengen läsnäolo voisi olla vahvaa. Odotetaan, että Hän vastaa rukouksiimme omalla hyvyydellään.


Tiina on Jyväskylän KohtaamisPaikan työssä yhdessä miehensä Mikan kanssa. Tiina ja Mika ovat tuoreita appivanhempia. Tiina tykkää puutarhanhoidosta ja käsillään tekemisestä. Facebook-sivujen kuvatkin kertovat näistä tykkäämisistä.