maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tervetuloa Himokselle New Wine -kesätapahtumaan 2013!

Local churches changing nations - paikallisseurakunnat kansoja muuttamassa. Tämä on New Wine -verkoston toiminnan ja kesätapahtumamme tavoite. Siihen tähtäämme omalta osaltamme täällä Suomen kesässä. Vaikka joskus käy mielessä, missä Suomen kristillisessä kentässä ollaan menossa, voimme kuitenkin olla optimistisia ja vakuuttuneita siitä, että Jumala hallitsee ja hänen valtakuntansa on voittava valtakunta! Uskomme, että kesätapahtumamme Himoksella vahvistaa tätä käsitystä ja vastaa jälleen henkilökohtaisiin odotuksiimme - ja vielä enemmän. On täysi syy uskoa, että Jumala itse ilmaisee läsnäolonsa monille siunaukseksi. Saamme kokea Pyhän Hengen virvoittavaa ja varustavaa läsnäoloa. Sitä odotamme ja sitä saamme kokea.

Toivomme, että tapahtuma tulee koitumaan siunaukseksi ja monien seurakuntien elämän rakentumiseksi ja uudistumiseksi. Seminaareissa saamme työkaluja ja niissä varustetaan elämään dynaamista kristityn elämää sekä arjessa että paikallisten seurakuntien yhteydessä. Uskomme Jumalan parantavaan voimaan ja odotamme hänen toimivan tapahtumamme aikana. Uskomme seurakuntien uudistumisen mahdollisuuteen!

Näissä merkeissä lämpimästi tervetuloa New Wine -kesätapahtumaan Himokselle!


Simo Lintinen on Suomen teologisen opiston rehtori ja asuu vaimonsa Helenan kanssa Tammisaaressa. Heillä on neljä aikuista lasta ja 7 lastenlasta. Simo puhuu itsestään erään laulun luonnehdinnan mukaan ”Mä oon Valtakunnan työmies, kuninkaalle työtä teen – kuninkaalle tietä myös sun sydämeen”. Simo on myös New Wine Finland -verkoston johtaja.