keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kesän viimeinen blogi: Tästä eteenpäin

Takana on upea viikko New Wine -kesätapahtumassa Himoksella. Saimme yhdessä ihmetellen katsella Jumalan suuruutta ja hyvyyttä! Mutta monilla on myös varmasti sama kokemus kuin itsellänikin siitä, ettei Jumala ole mikään helppoheikki, joka päästäisi meidät pelkällä kevytliidolla, vaan joudumme kohtaamaan sekä itsemme että hänet todellisella ja totuudellisella tasolla. Kuten Mark Aldridge kesätapahtumassa sanoi: ”Jumala rakastaa meitä liikaa jättääkseen meidät entisellemme.”

Sunnuntai-iltapäivänä, kun olimme kovalla kiireellä tyhjentäneet mökkimme, lähdin puolijuoksua pääteltalle päin. Tiesinhän kokemuksesta, ettei yhteiseen Celebration-päätösjuhlaan ole helppoa löytää istumapaikkaa. En tiedä mistä ajatus siinä matkalla yhtäkkiä tuli mieleeni, mutta sanoin puoliääneen itselleni: ”Se on nyt sitten menoa!” Siinä samassa näin kuvan vuoristoradan vaunujonosta, jota ollaan juuri hinaamassa ylös kohti lähtöpaikkaa. Kuulin vaunun ja raiteiden kitkasta aiheutuvan kirskunnan, kun vaunu hinautui määrätietoisesti huippua kohden. Tiesin, mitä pian tapahtuisi. Alkaisi huikea meno! Vaunussa istuvat levittäisivät vauhdin hurmassa kätensä ja kiljuisivat riemusta!

Koen Jumalan sanovan, että New Wine –kesätapahtuman on tarkoitus olla meille matka kohti vuoristoradan huippua. New Wine –kesätapahtuma on vauhdinottoa edessä olevaan elämään. Varsinainen vuoristorata-ajelu ilon kiljahduksineen alkaa kesätapahtuman loputtua. Rukoukseni on, että meistä jokainen saisi nähdä Jumalan valtakunnan ilmestymistä ja laajenemista aivan uusille elämän alueille ja uusien ihmisten keskuuteen tänä kesänä ja tulevana syksynä.

New Wine –johtotiimi jää kesätauolle. Tämän vuoksi seuraava blogikirjoitus ilmestyy vasta syyskuun alussa.

Johtotiimin puolesta toivotan kaikille runsaasti Jumalan uudistavaa siunausta.

Johanna Sarento

Kuka on Johanna Sarento?

Johanna toimii taloushallinnon tehtävissä seurakunnassa. Sydämen toive on nähdä Jumalan valtakunnan laajentuvan ja olla siinä mukana. Johannalla ja Markulla on kolme aikuista lasta. New Winessa hän on johtotiimin sisäisen tiedonkulun yhteyshenkilönä.